top of page

MUUT

VIRITYSOPPAAT

XXXX (alv0%) 

Onko yrityksessänne jokin osa-alue, jonka haluaisit virittää tehokkaammaksi? Tieteellisen tiedon avulla voimme virittää esimerkiksi brändiänne,  brändiviestintää, tuottaa markkinointisuunnitelman tai graafisen ohjeistuksen

 

Viritysoppaiden suositukset:

Pdf-muotoinen opas toimitetaan sähköpostiisi viiden(5) vuorokauden sisällä tilauksestasi.

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%. 

Mihin viritysoppaan suositukset perustuvat?

Joka sekunti aistimme välittävät aivoillemme informaatiota ympäristöstämme noin 11 000 000 bittiä, joita aivomme luokittelevat uhka vai palkinto -periaatteella. Nämä kymmeniä tuhansia vuosia vanhat evoluution virittämät automaattiset prosessit tapahtuvat sekunnin kymmenyksissä tiedostamattamme. Tietoisiksi ajatuksiksi tästä informaatiosta tiivistyy noin 50 bittiä. Mitä enemmän palkinto-luokituksia aisti-informaatio sisältää, sitä kiinnostavampi ja miellyttävämpi (=lähestyttävämpi) näitä signaaleja tuottava asia on. 

Aistimme skannavat ympäristöämme jatkuvasti. Kivijalka- tai verkkokaupassa se tarkoittaa tuotepakkausten eriarvoista huomiointia: jotkut pakkaukset vetävät puoleensa tehokkaammin kuin toiset.  Tuhansien neuro- ja käyttäytymistieteellisten tutkimusten ansiosta tiedämme miksi, miten ja mitkä elementit tuotepakkauksissa vaikuttavat kuluttajien ostopäätöksiin.

 

Viritysoppaan suositukset perustuvat siis tieteelliseen tietoon.

Näet alla kaksi kuvaa. Suurella todennäköisyydellä huomioisi kiinnittyi nopeammin ja pidemmäksi aikaa oikeanpuolimmaiseen. Se johtuu siitä, että se  sisältää aivojasi miellyttäviä elementtejä.

Brain Scans_edited.jpg
kysymyksiä ja vastauksia

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

"Miten palvelunne eroaa muista vastaavista verkkosivujen tehostamispalveluista?

Viritysoppaan sisältämät suositukset perustuvat tieteellisiin havaintoihin subjektiivisten kokemusten ja näkemysten sijaan.

"UX/UI-suunnittelijamme kehittävät sivujamme A/B-testaamalla. Mitä hyötyä viritysoppaasta meille olisi?"

Viritysoppaan suositukset tarjoavat tiedeperustaisia vaihtoehtoja A/B-testaamiseen.  

bottom of page