top of page
AIVOTULKKI

Päinvastoin kuin omakohtaiset kokemukset ja näkemykset, tieteellinen tutkimus on järjestelmällistä ja järkiperäistä uuden tiedon hankintaa. Tieteellisen tiedon avulla voimme tehdä osuvampia ennustuksia ja parempia päätöksiä. Tommi Salmelainen on erikoistunut yritysten liiketoiminnan virittämiseen neuro- ja käyttäytymis(talous)tieteellisen tiedon avulla. Tutustu oheiseen palvelutarjontaan ja ota yhteyttä. 

”Tommin koulutus toi meille lisää ymmärrystä asiakkaidemme käyttäytymisestä eri tilanteissa. Koulutuksen jälkeen asiakkaan kohtaaminen ja oma toimintamme nähtiin uudesta näkökulmasta."

Teemu Lillrank, toimitusjohtaja

Suomen Yrittäjäturva Oy

”Tommin kanssa toteutetun tiedeperustaisen virittämisen ansiosta verkkosivujemme kautta tapahtuvien yhteydenottojen määrä kasvoi 200%”.

Ville Sohlberg

Teippinet.com

"Tommin tieteeseen perustuva ja persoonallinen esitys naulitsi kuulijakunnan paikoilleen ja olemme luennon jälkeen saaneet useita palautteita, miten innostava ja mielenkiintoinen luento oli. Vahva suositus!”

Ari Pellilä, Regional Manager

Life Finland Oy

”Tommi Salmelaisen myynninpsykologia tuo niin uusia ajatuksia kuin konkretiaa siihen, kuinka ihmismieli toimii ja kuinka siihen pystytään omalla tekemisellä vaikuttamaan. Suosittelen”.

Ville Bergman , myyntijohtaja 

Clear Channel Suomi Oy

bottom of page