top of page
AIVOTULKKI

Oletko yrityksen myynnin tai markkinoinnin  parissa työskentelevä henkilö ja etsit uusia tapoja kehittää liiketoimintaasi? Haluatko käyttää neuro- ja käyttäytymis(talous)tieteellistä tietoa, joka auttaa sinua ymmärtämään paremmin asiakkaitasi ja edistämään myyntiä?

Minulla on ratkaisu sinulle. Tarjoamme neuro- ja käyttäytymistieteelliseen tietoon perustuvia palveluita, jotka auttavat yrityksiä parantamaan myyntiään ja tehostamaan markkinointiaan. Tarjoamani palvelut koostuvat valmennuksesta, konsultaatiosta ja helppolukuisten viritysoppaiden tuottamisesta.  Tiedon avulla viritämme mainoksistanne, myyntiprosesseistanne, verkkosivuistanne, neuvottelutiloistanne, kaupastanne, brändistänne tai markkinointistrategastanne tuottavamman ja tehokkaamman.  

Jokainen yritys on erilainen, joten räätälöin ratkaisut vastaamaan juuri sinun yrityksesi tarpeita.  Tavoitteeni on auttaa sinua ymmärtämään paremmin yrityksenne asiakkaita ja auttaa tuottamaan tuottavampia myynti- ja markkinointimateriaaleja sekä -toimenpiteitä.

Neuro- ja käyttäytymis(talous)tieteellinen tieto on tutkitusti tehokas tapa edistää myyntiä. Se auttaa sinua ymmärtämään asiakkaidenne käyttäytymistä ja ajattelutapaa, mikä puolestaan ​​auttaa sinua tehostamaan myyntiprosesseja. Näin voimme kasvattaa yrityksenne liiketoimintaa ja parantaa asiakastyytyväisyyttä.

Haluatko tietää lisää neuro- ja käyttäytymistieteellisestä myynninedistämisestä? Ota yhteyttä ja varaa ilmainen konsultointi. Katsotaan yhdessä ratkaisu, joka vastaa juuri sinun ja edustamasi yrityksen tarpeita ja auttaa yritystänne kasvattamaan liiketoimintaasi.

”Tommin koulutus toi meille lisää ymmärrystä asiakkaidemme käyttäytymisestä eri tilanteissa. Koulutuksen jälkeen asiakkaan kohtaaminen ja oma toimintamme nähtiin uudesta näkökulmasta."

Teemu Lillrank, toimitusjohtaja

Suomen Yrittäjäturva Oy

”Tommin kanssa toteutetun tiedeperustaisen virittämisen ansiosta verkkosivujemme kautta tapahtuvien yhteydenottojen määrä kasvoi 200%”.

Ville Sohlberg

Teippinet.com

"Tommin tieteeseen perustuva ja persoonallinen esitys naulitsi kuulijakunnan paikoilleen ja olemme luennon jälkeen saaneet useita palautteita, miten innostava ja mielenkiintoinen luento oli. Vahva suositus!”

Ari Pellilä, Regional Manager

Life Finland Oy

”Tommi Salmelaisen myynninpsykologia tuo niin uusia ajatuksia kuin konkretiaa siihen, kuinka ihmismieli toimii ja kuinka siihen pystytään omalla tekemisellä vaikuttamaan. Suosittelen”.

Ville Bergman , myyntijohtaja 

Clear Channel Suomi Oy

bottom of page