top of page
AIVOTULKKI

Oletko myynnin ja/tai markkinoinnin  parissa työskentelevä henkilö ja etsit uusia tapoja kehittää yrityksenne liiketoimintaa? Haluatko ymmärtää asiakkaitanne paremmin ja edistää myyntiänne?

 

Neuro- ja käyttäytymis(talous)tieteelliseen tietoon perustuvien palveluiden avulla viritämme mainoksistanne, myyntiprosesseistanne, verkkosivuistanne, yritys- ja liiketiloistanne tai brändistänne tuottavampia ja tehokkaampia.  

Haluatko tietää lisää tieteen tarjoamista mahdollisuuksista liiketoimintanne edistämisessä?  Ota yhteyttä.

”Tommin koulutus toi meille lisää ymmärrystä asiakkaidemme käyttäytymisestä eri tilanteissa. Koulutuksen jälkeen asiakkaan kohtaaminen ja oma toimintamme nähtiin uudesta näkökulmasta."

Teemu Lillrank, toimitusjohtaja

Suomen Yrittäjäturva Oy

”Tommin kanssa toteutetun tiedeperustaisen virittämisen ansiosta verkkosivujemme kautta tapahtuvien yhteydenottojen määrä kasvoi 200%”.

Ville Sohlberg

Teippinet.com

"Tommin tieteeseen perustuva ja persoonallinen esitys naulitsi kuulijakunnan paikoilleen ja olemme luennon jälkeen saaneet useita palautteita, miten innostava ja mielenkiintoinen luento oli. Vahva suositus!”

Ari Pellilä, Regional Manager

Life Finland Oy

”Tommi Salmelaisen myynninpsykologia tuo niin uusia ajatuksia kuin konkretiaa siihen, kuinka ihmismieli toimii ja kuinka siihen pystytään omalla tekemisellä vaikuttamaan. Suosittelen”.

Ville Bergman , myyntijohtaja 

Clear Channel Suomi Oy

bottom of page