Tommi Salmelainen

nimmari.png

- tieteilevä taiteilija

"Olen Tommi Salmelainen, yrittäjä, tiedeharrastaja, muusikko ja maalaustaiteilija. Päätyökseni jalostan tieteellistä tietoa yritysten liiketoiminnan edistämiseksi kuten hienovirittämällä mainontaa ja käyttöliittymiä (UX/UI)." 

VERKKOKAUPAN OPTIMOINNIN PELIKIRJA

Verkkokaupan optimoinnin pelikirjan avulla voimme kasvattaa verkkokauppanne myyntiä jopa kymmeniä prosentteja lisäämällä ostotapahtumien määrää sekä kasvattamalla keskiostoa. Ota yhteyttä, niin laitetaan se tapahtumaan.

PROSESSI

Yrityksenne tarpeisiin räätälöidyn Verkkokaupan optimoinnin pelikirjan tuottaminen perustuu tieteellisen tiedon tarjoamaan syvempään kuluttajaymmärrykseen. Optimointi on helppo prosessi. Yleisen ideoinnin lisäksi tuotan selkeät ohjeistukset verkkokaupan visuaalisten elementtien ja sisällön muotoilemiseksi. Kolme kuukautta kestävä yhteistyö etenee seuraavalla tavalla:

1. Tavoitteiden asettaminen ja mahdollisuuksien hahmottaminen (tapaaminen tai verkkopuhelu)

2. Verkkokaupan auditointi ja ohjeistuksen tuottaminen toimestani (5 vrk)

3. Ohjeistuksen laittaminen käytäntöön sinun toimestasi (10 vrk:n sisällä ohjeistuksen toimittamisesta.)

4. Seuranta, korjaukset ja mahdollisten uusien ideoiden implementointi

Prosessi on etupainoinen kahden jälkimmäisen kuukauden keskittyessä datan seurantaan, ideointiin, konsultaatioon, sparrailuun ja tarpeellisten lisämuutosten tekemiseen. Kuinka paljon enemmän verkkokauppanne tuottaisi, jos kasvattaisimme keskiostoa ja myyntimääriä esimerkiksi 10%?  Ota yhteyttä, niin tehdään siitä totta.

Made in Finland Shop_logo_edited.png
JOLIE_logo_Black-small.png
pakkaa_edited.png
laakeluvat-helposti_logo_edited.png
 
IMG_1768.PNG

AUDIOTYÖT

Tarvitsetteko spiikkauksia koulutusvideoihinne, mainoksiin tai muihin materiaaleihinne? Tai tarvitsetteko yritykselle uniikin jinglen tai äänilogon? Ota yhteyttä!

lastenkirja, spiikkinäyteTommi Salmelainen
00:00 / 01:08
Omena HotelsTommi Salmelainen
00:00 / 00:07
 

MALLINTYÖT

Nyt Leffaan_Salmelainen.jpg
Sportia_Kiekkoseppä_Salmelainen.jpg
1981_Salmelainen.JPG